Tilbake til kalenderen

Webinar: Storytelling

15. april kl 10:00 - 12:00

Webinar i Storytelling

Storytelling – eller historiefortelling – er blitt et viktig begrep innen markedskommunikasjon. Men hva er det egentlig, og på hvilken måte kan det være nyttig for bedriftens markedsføring?

En av Norges beste historiefortellere, Kjetil Kristoffersen (gründeren av Publicom), som skulle komme på Gründeriet for å holde et spennende foredrag for dere, gjennomfører samme foredraget som et webinar , for å dele sin kunnskap rundt hvordan bruke «storytelling» på en riktig måte i din presentasjon.  Kjetil formidler uten hjelpemidler, men bruker en teknikk han har lært av selveste John Cleese, nemlig boksetenkegang. Han kommer til å fortelle oss om hvordan han bygger bokser i hodet for å holde presentasjoner uten å måtte bruke PowerPoint.

Han kommer til å basere foredraget sitt på å fortelle om sin personlige historie og om hva som er avgjørende for å lykkes med salg. Ut i fra hans budskap vil han gi deg teknikkene han bruker for å berøre mennesker og hvordan han bygger opp setninger som treffer publikum.

Om du vil bli med på webinaret, så trykker du på denne linken HER

Velkommen!

Detaljer

Dato:
15. april
Tid
10:00 - 12:00

Sted

Webinar
Rådhusgata 26
Sandefjord, Norge

Arrangør

Gründeriet
Telefon:
92094042
Epost:
benedicte@grunderiet.no