Vi har ledige fleksiplasser

Gründeriet søker deg som skal starte eller har startet bedrift!
Hos oss på Gründeriet vil du bli en del av et spennende fellesskap, der gründere fra forskjellige bransjer holder til og hjelper hverandre å lykkes.

På Gründeriet tilbyr vi to typer leieavtale; fast & fleksiplass. Vi har også drop-in plass.

Fast plass – foreløpig fullt, men ta kontakt ved interesse
Fast kontorplass i åpent landskap, med tilgang til møterom og stillerom, nettverk, printer og kopimaskin, vanlig forbruk av kontorrekvisita, enkelt kjøkken med tilgang til kaffe og te, generell infrastruktur, samt kontorstøtte knyttet til kontorlokaler.

I tillegg får du tilgang til ulike nettverk gjennom blant annet Sandefjord Næringsforening, mulighet for mentor / rådgiver og oppfølging generelt.

Pris: 1500,- pr. mnd.

Fleksiplass
Mulighet til å bruke Gründeriets kontor én dag pr. uke, med blant annet mulighet til å bruke / booke møterom og knyttes til et mentor-/ rådgivningsprogram.

Pris: 500,- pr mnd.

Vi stiller i begge tilfeller krav til gründernes deltakelse i nettverk og miljøet generelt, og avtalen gjelder maksimalt for to år.
Når man har ett leieforhold hos oss vil man også få tilgang til å benytte fasiliteter ved Colab (Larvik), Silicia (Horten) og HI5 (Nøtterøy) etter avtale med kontaktperson for hvert sted.

Drop-in
Mulighet til å booke plass i Gründeriets fellesområde én dag (kl. 08:00-16:00), med tilgang til å booke møterom og stillerom, nettverk, printer og kopimaskin, enkelt kjøkken med tilgang til kaffe og te.

Kan gjerne bookes i forkant eller samme dag.
Send mail til: post@grunderiet.no

Pris: 250,- pr dag.

Vil du vite mer? Ta kontakt med Mona Visted i Sandefjord Næringsforening (mona@sandefjordnaringsforening.no).