Fundraising for Startups

Angel Challenge kommer til Gründeriet for å holde et intenst program over seks uker kalt Fundraising For Startups i samarbeid med Innovasjon Norge.

 

Det går ut på å bli investorklar for engleinvestorer, crowdfunding eller hente kapital gjennom andre metoder. Vi hjelper dem nå med rekrutteringen til programmet hvor det er totalt 10-12 plasser.  Totalt er det tre fulle dager (19.september, 3. oktober og 17. oktober) over et spenn på seks uker.

 

I løpet av kurset vil du få en fullverdig forståelse på due diligence, risikohåndtering, investeringsavtaler, hva norske investorer ser etter, og øve deg på investormøter.

 

Meld deg som interessert gjennom denne linken https://angelchallenge.com/startup-form, og kontakt eirik@angelchallenge.com om du har noen spørsmål.

 

Vi syntes det er utrolig bra at Innovasjon Norge sponser et slikt program, og det ligger i kortene at dem som er med og utmerker seg i programmet, vil bli eksponert for både lokale investorer i Vestfold og Telemark, men også i Oslo-området ila høsten.