Evig Grønn

For grønn bærekraft og verdiskaping


Evig Grønn arbeider for en raskere omstilling til et utslippsfritt og bærekraftig samfunn. Vi har omfattende erfaring fra arbeid med nettverk, prosjektledelse, strategiarbeid og kommunikasjon innen fornybar energi generelt, og solenergi og hydrogen spesielt.

Vi kan blant annet tilby følgende:

  • Prosjekter: Utvikling og ledelse av nasjonale og internasjonale prosjekter. Vi hjelper deg å finne partnere som kan passe for ditt prosjekt.
  • Prosjektutvikling og søknader: Vi har ekspertkompetanse på hvordan få prosjektstøtte fra virkemiddelapparatet, blant andre Enova, Norges forskningsråd, Innovasjon Norge, fylkeskommuner og EU. Vi hjelper deg i hele søknadsprosessen og kan skrive søknaden. Vi kan vise til en suksessrate på over 90%.
  • Strategi og nettverk: Vi hjelper deg med å finne strategiske partnere for dine prosjekter, tjenester og produkter. Vi har et stort nettverk av klynger, bedrifter, institutter med mer som kan gi deg tilgang til samarbeidspartnere og nye ressurser.
  • Kommunikasjon og formidling: Vi kan arrangere workshops og seminarer, gi deg råd om formidling og kommunikasjon, samt tilbyr journalistiske tjenester.

Vi kobler også de som kan noe med de som vil noe gjennom møter og seminarer.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

Kontakt

Jan Carsten Gjerløw

E-post: jan@eviggronn.no
Tlf: +47 913 74 095
https://www.eviggronn.no

Vi gir deg gratis faglig påfyll. Vil du få tilsendt informasjon om våre arrangementer og webinarer, registrer deg her.