Gründeriet utvider!

Gründerspire i magen? Lei plass på Gründeriet!

Sandefjord kommune og Sandefjord Næringsforening gir gass for gründerne. Gründeriet blir dobbelt så stort og får rimelige plasser til flere flinke folk.

Det nærmer seg tre år siden kommunen og næringsforeningen åpnet dørene, og nå er tiden inne til å ta et nytt sjumilssteg. En vegg slås ned og de to arealene bindes sammen til ett stort lokale med flere mennesker, flere tilbud, flere tjenester og flere muligheter.

Målet er blant annet å mikse nystartede og etablerte bedrifter i større grad. Det blir flere kurs, fagsamlinger og andre arrangementer på Gründeriet.
Det blir altså mye nytt her på huset, og her kommer du inn i bildet;

* Drømmer du om å starte opp for deg selv?
* Har du allerede tatt steget og etablert et eget selskap?
* Har bedriften din behov for oppfølging for å nå neste steg?

Hvis svaret er ja på 1 eller flere av disse spørsmålene, håper vi å høre fra deg. Det er krevende å bygge en bedrift fra gutterommet, og på Gründeriet kan vi tilby et inspirerende arbeidsmiljø med mange flinke folk med variert kompetanse og bakgrunn.

Gründerne på huset får også gratis adgang på arrangementene til Sandefjord Næringsforening, i tillegg til tilbud om mentorordning. Dette handler imidlertid ikke bare om å få. I retur forventer vi at du har ambisjoner, at du satser og at du følger opp målene som du setter opp sammen med oss.

Du vil bli fulgt opp med jevnlige utviklingssamtaler, og må levere på mål og planer. Dyktige representanter fra våre største samarbeidspartnere – Jotun, Innowin, Sandefjord Bredbånd og DNB – vil være med og se til at du holder deg på rett spor. Vi forventer også at du er med på å skape et sosialt miljø, og at du bidrar med din egen kompetanse overfor de andre gründerne når det er naturlig.

Vi gleder oss til å utvide og vi gleder oss til å gi ytterligere gass på Gründeriet. Og hvis dette høres ut som noe for deg, håper vi å høre fra deg! (post@grunderiet.no)

Grunderiet hjørne 2 Grunderiet hjørne