Flat Preloader Icon
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Finansiering for utvikling og omstilling

9 juni kl. 10:00 - 11:00

Finansiering for utvikling og omstilling

Innovasjon Norge inviterer til webinar om finansielle tjenester for selskaper som har innovative utviklings- og/eller omstillingsprosjekter under planlegging. Prosjektene kan finansieres både med tilskudd og lån.

Finansieringen skal bidra til å styrke bedriftens konkurransekraft, og utløse et potensial for bærekraftig vekst. I dette webinaret ser vi på noen utvalgte ordninger som er beskrevet i programmet nedenfor.

Program

Introduksjon

Aktuelle finansieringsordninger fra Innovasjon Norge og EU

Miljøteknologiordningen gir tilskudd til utvikling, pilot og demonstrasjon av ny miljøteknologi. Det gjelder innovative produkter eller prosesser som løser et miljøproblem.

Innovasjonskontrakter gir tilskudd til leverandørbedrifter som har et innovasjonsprosjekt i samarbeid med en pilotkunde.

Innovasjonslån kan brukes både til kommersialisering av nye løsninger, styrking av arbeidskapitalen, omstilling, utvikling, vekst og internasjonalisering.

Spørsmål og svar


Kontaktpersoner
Bjørn Aage Seem Holmen, bjorn.aage.seem.holmen@innovasjonnorge.no, finansieringsrådgiver

Håkon Nyhus, hakon.nyhus@innovasjonnorge.no, finansieringsrådgiver

Vilkår for våre arrangementer:

Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring.

Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement. Les våre standardvilkår for arrangementer.

 

Sted

Webinar