Flat Preloader Icon
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Hvordan lage annonser som fungerer og landingssider som gir deg leads?

10 februar 2022 kl. 17:00 - 19:00

Og hvordan kan vi gjøre leads til betalende kunder?

Optimaliserer din bedrift bruken av SoMe som annonseringskanal? I dette foredraget vil vi gå igjennom relevant innsikt om de sosiale kanalene og hvordan annonsene våre blir påvirket av at Cookien fases ut.

Vi skal lære om hvordan vi kan lage annonser som funker og landingssider som gir deg leads, og til slutt skal vi snakke om hva vi bør gjøre med leadsene vi får.

Velkommen til en lærerik time med Sebastian Lech fra Allegro kommunikasjonsbyrå!

Sebastian Lech, leder digital markedsføring i Allegro Kommunikasjon
Sebastian har lang og bred erfaring innen markedsføringfaget og har jobbet med sponsing, performance, medieplanlegging og Inbound marketing for store og små bedrifter i norge siden 2008.

Han er utdannet ved BI innen varehandelsledelse og har arbeidserfaring fra bla Egmont, Red Dentsu X og Coupler.  I Allegro er han ansvarlig for digital markedsføring og deres partnerskap med den raskt voksende Inbound Marketing plattformen, Hubspot.

Sebastian mener at markedsføring må handle om å være til hjelp for de man prøver å påvirke og han håper at deltakere på dette foredraget både blir inspirert og får noen praktiske tips til hvordan de kan skape vekst ved hjelp av digital markedsføring.

Her er det rett og slett bare å glede seg! 

For påmelding klikk HER

Detaljer

Dato:
10 februar 2022
Tid
17:00 - 19:00

Arrangør

Sted

Storgata
Storgata 30-32
Tønsberg, Vestfold og Telemark 3126
+ Google-kart