Flat Preloader Icon
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Webinar – hvordan lykkes med offentlige anskaffelser i Sverige!

25 september kl. 09:30 - 11:30

Innovasjon Norge inviterer til et todelt seminar med fokus på anskaffelser og anbudsprosesser innen elektrifisering av sjøtransport i Sverige.

Målgruppe: Norske bedrifter innen elektrifisering av sjøtransport.

Seminaret skal bidra til å øke kunnskapen om anbud og anskaffelser i Sverige, og forbereder norske bedrifter på kommende anbud innen elektrifisering av sjøtransport.

Ved å delta på seminaret vil du være bedre forberedt til å søke svenske anbud/anskaffelser. På seminaret deltar Magnus Josephson, som er en av Sveriges ledende innkjøpseksperter, med bred erfaring fra både innkjøps- og salgssiden. Kundene hans har vunnet lønnsomme forretninger for over 18 milliarder SEK i svært tøff konkurranse. Han vil beskrive en prosess for hvordan man oppnår vellykket salg til offentlig sektor i Sverige.

En representant fra Västra Götalandsregionen (VGR) deltar også på seminar 2 og presenterer sine pågående anskaffelser. Seminaret inkluderer også en times individuelt møte med svensk innkjøpsspesialist.

Pris: 8 950 NOK per foretak (flere personer fra samme foretak kan delta). I beløpet inngår et seminar og en times individuelt møte med en svensk innkjøpsspesialist.

Sted

Webinar