Flat Preloader Icon
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Sandefjords gründerstjerner skal avdukes

23 juni 2022 kl. 12:00 - 14:00

Sankthansaften, Sandefjords egen bursdag, er dagen da vi skal vise hva Sandefjord er. Vi starter Bøljer i By’n – byfesten vår – med avduking av Sandefjords første gründerstjerner.

I god Hollywood-stil har Gründeriet designet sine egne stjerner i bronse. De vil bli synlig i bybildet gjennom flere hundre år.

Stjernene skal tildeles lokale gründere som gjennom sitt entreprenørskap har skapt arbeidsplasser, satt Sandefjord på kartet og bidratt til å skape en bedre by.

Vi inviterer alle til en offisiell åpning av byfesten på Kurbadet torsdag 23.juni kl 12:00. Ordfører Bjørn Ole Gleditsch vil offentliggjøre gründerstjernene. Det blir gode historier om hver enkelt gründer, og Dr Thaulow vil fortelle om Badets historie. I mange år var det Sandefjords største arbeidsplass.

Dette skal bli en årlig begivenhet. Vi vil hylle de som har bidratt til å skape næringslivsbyen vår. Samtidig vil vi bruke historien til å bygge kultur og forme framtiden..

Etter seremonien går alle samlet til Gründeriet der det blir avduking av stjernene i Dronningens gate samt en lukket seanse for gründerfamiliene og inviterte inne på Gründeriet.

Alle er hjertelig velkommen til en fin historisk time på paviljongen i Kurbadet og til å bli med bort til Dronningens gate for å vitne avdukingen av stjernene.

Detaljer

Dato:
23 juni 2022
Tid
12:00 - 14:00

Arrangør

Gründeriet

Sted

Sandefjord Kurbad
Thor Dahls gate 7
Sandefjord, 3210
+ Google-kart