Flat Preloader Icon
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

WEBINAR: Branding + Visual Storytelling!

15 mars 2022 kl. 15:00 - 16:30

Hvordan skape og finne det visuelle utrykket som er samstemt med det firmaet ønsker å formidle og selge? 

Via profil, synlighet, valg av elementer og visuell fortelling kan man ta med mottakeren til det målet man ønsker seg.

Alle de små valgene har til sammen en stor effekt og det skaper en fortrolighet til produkt og firma når kunden opplever at første inntrykk stemmer med opplevelsen i etterkant.

  • Kurset vil ta for seg branding, hvordan skape en god logo og profil som kan vare lenge.
  • Hvordan jobbe fra hjertet og bevare inspirasjonen og gleden som gjorde at man startet. Det har ofte veldig stor påvirkning på de valgene man tar og er viktig å vende tilbake til når man ønsker å formidle.
  • Sosiale medier og hvordan kursholder bruker det bevist, ikke bare fra «tallene og likes» sine side, men hvordan lage en mer langsiktig plan og bruke layout bevist både tidsmessig og visuelt.
  • Vise til ideer og tips og inspirere til en egen stemme som er unik. Hvordan våge å stå ut i fra massen og skille seg ut. Det å være unik og bevare integritet.

Jeanette Karlsen har jobbet som designer i over 25 år og har vært både i byrå og jobbet for meg selv. Hun er også utdannet Adjunkt og har undervist i Grafisk Design.

Hun ser på jobben sin som en oversetter hvor hun dykker ned i ord, produkter, følelser opplevelser og stemninger. Hvordan skape en helhet.

Jeanette er lidenskapelig opptatt av det visuelle formspråket, det uten ord og elsker å finne frem til det beste hos hvert enkelt firma.

Det er rett og slett bare å glede seg til dette webinaret! 🙂

For påmelding klikk HER

Detaljer

Dato:
15 mars 2022
Tid
15:00 - 16:30

Arrangør

Sted

Webinar