Flat Preloader Icon
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

WEBINAR: Hvordan håndtere markedsføringen i din bedrift?

28 september 2021 kl. 10:00 - 11:30

Ja, hvordan håndterer man markedsføring uten tidligere kunnskap og har du fulgt med på de siste nyhetene innen SoMe?

Driver du en liten gründervirksomhet enten du driver en fysisk butikk, selger tjenester eller produkter via nettside eller oppsøkende salg, har du behov for å markedsføre deg.Det er ikke alltid man prioriterer å sette dette bort til et byrå, men prøver heller å løse det på egenhånd.

Har man et slikt ansvar kan man fort føle at man ikke har nok kunnskap, tid eller budsjetter til å drifte markedsføringen. Og i verste fall kan bedriften din lide fordi markedsføringen stopper opp.

I dette webinaret lærer du hvorfor det er viktig med markedsføring selv om du kanskje ikke har den høyeste inntekten, samt enkle tips og triks til å bli mer synlig på nett og få best mulig resultater, selv med lite forkunnskap, tid og budsjetter. Du vil også få tips om hva som er viktig å ha fokus på akkurat nå, det endrer seg stadig i SoMe og det er ikke alltid like enkelt å følge med.

Helene Singlot fra Singlot AS, har jobbet i mange år innen fagområdet, hun er lidenskapelig opptatt av faget sitt. Hun startet Singlot AS sammen med Miguel for noen år siden, i tillegg har hun jobbet for Facebook og Metro Branding AS.

Her kan du finne tips og triks, til deg som jobber med markedsføring: https://singlot.no/en/blog

Dette arrangementet ledes av vår samarbeidspartner Start i Vestfold. For påmelding trykk HER.

Detaljer

Dato:
28 september 2021
Tid
10:00 - 11:30
Hjemmeside:
https://www.startivestfold.no/liste-aktiviteter?eventID=1442

Sted

Webinar

Arrangør