Flat Preloader Icon
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

WEBINAR: Vipps så er det betalt! Nyheter og hvordan komme i gang!

7 september 2021 kl. 10:00 - 11:00

Hvordan bruker du egentlig Vipps og hvordan man komme i gang? På dette webinaret vil Vipps gi deg det du trenger for å sette foten på gasspedalen innen betaling.

Vipps har utrolig mange betalingsløsninger for deg som driver egen bedrift, men hvilke er perfekt for nettopp din bedrift?Har du oversikt over hva de kan tilby deg som har en gründervirksomhet eller driver en organisasjon? Eller har du vurdert Vipps som betalingsløsning?

Da er dette webinaret noe for deg! Her vil du få trinn for trinn informasjon om om hvordan du lager en konto, hvilke målgrupper de ulike produktene er laget for. Helt enkelt, hvordan du skal få din bedrift til å vokse med Vipps.

Fra Vipps kommer Britt Louise A. Larsen. Hun har tidligere jobbet i media og to tech startups før hun joinet teamet i Mennesker og Merkevare i Vipps i 2018.

I webinaret vil du lære mer om: – Vipps som bedrift og hvordan vi tenker- Hvilke produkter har vi og hvordan skal du gå frem for å få det som passer nettopp deg og din bedrift.

• Vippsnummer (Valgfritt beløp og Handlekurv) – hvem er dette produktet laget for, hva kreves det av meg for å få det og hvordan tar jeg det i bruk best mulig?
• Vipps på nett (Vipps i butikk, Vipps selvbetjente løsninger, faste betalinger, Logg inn med Vipps m.fl. )

Etter webinaret håper vi du skal sitte igjen med en god oversikt og kunnskap om hva Vipps kan gjøre for din bedrift.

Dette arrangementet ledes av vår samarbeidspartner Start i Vestfold. For påmelding trykk HER.

Detaljer

Dato:
7 september 2021
Tid
10:00 - 11:00
Hjemmeside:
https://www.startivestfold.no/liste-aktiviteter?eventID=1512

Sted

Webinar

Arrangør