Flat Preloader Icon
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Workshop i bærekraftig og solid forretningsmodell

27 september 2022 kl. 09:00 - 14:00

Ønsker du utvikling og vekst gjennom vurdering av egen forretningsmodell? Ønsker du å jobbe med kundeinnsikt og kundebehov? Trenger du noen å sparre med for videre utvikling i en bærekraftig retning?

Innovasjon Norge tilbyr en workshop med fokus på forbedringsmuligheter i din forretningsmodell. Forretningsmodellen definerer hvordan du skal skape verdier for dine kunder og kapre verdier for økonomisk vekst i virksomheten din. Modellen vil gi et godt utgangspunkt for å kartlegge styrker, svakheter, muligheter og behov, samt en innføring i utfordringer bedriften kan møte for å bli mer bærekraftig (økonomi, samfunn og miljø). Workshopen arrangeres i samarbeid med aktører som bistår oppstartsbedrifter. Disse kan bistå med hjelp til både forberedelse og arbeidet med videre utvikling av din bedrift.

Du får:

  • Innføring i enkle og nyttige verktøy for å identifisere muligheter til forbedring i forretningsmodellen og hvordan din bedrift kan bli mer bærekraftig.
  • Kunnskap om hvordan du kan tilegne deg god kundeinnsikt for å lykkes i markedet.
  • Noen å drøfte strategiske, bærekraftige veivalg med.
  • Påfyll av kompetanse og inspirasjon i samarbeid med andre gründere.

 

Om evaluering av forretningsmodeller og behov for bærekraftfokus I forretningsmodellen vil man identifisere ulike måter å skaffe bedriften konkurransefortrinn på. Det kan være tilgang på ny kompetanse, samarbeid gjennom nettverk, forskning og utvikling, en design- eller merkevareprosess, nye samarbeidspartnere, finansiering m.m. Det grønne skiftet er i økende grad premissleverandør for din bedrifts mulighet for suksess. Bærekraft betyr bl.a fokus på sirkulærøkonomi som gir mulighet for verdiskaping og ta vare på dyrebare ressurser i en sirkulær prosess.

HVEM ER TILBUDET FOR?

  • Tilbudet er for gründerbedrifter i Vestfold og Telemark som er knyttet til et gründerhus/oppstartsaktør i regionen.
  • Det er et krav om at bedriften skal ha tatt Innovasjon Norges online kurs i forretningsmodellering og sirkulærøkonomi: ForretningsmodelleringFra lineær til sirkulær
  • Bedriften skal ha utarbeidet en forretningsmodell basert på NÅ-situasjonen i virksomheten etter Osterwalders BMC (Business Model Canvas). Denne forklares i onlinekurset om forretningsmodellering.
  • Det er et krav om at bedriften må ha klare vekstambisjoner og vilje til å investere tid og ressurser for å oppnå utvikling og vekst.

 

Meld deg på workshoppen som holdes i samarbeid med Innovasjon Norge, via denne linken HER

Detaljer

Dato:
27 september 2022
Tid
09:00 - 14:00

Sted

Forskningsparken Vestfold
Raveien 205 Borre
Borre, 3184
+ Google-kart