Popcorn DesignAnna Maka

GRAFISK DESIGN

Grafisk design er et viktig steg i å skape en unik merkevare for din bedrift. Design er en strategisk investering. Ved å skape en unik og minneverdig visuell identitet former du kundenes oppfatning av din merkevare. Gjennom god design og kreative løsninger skaper vi verdier for våre kunder.

HVA GJØR VI?

Vi leverer alle tjenester innen trykksaker, web-design, digital kommunikasjon og varemerke, visuell profil, logo, messeutstyr og utvendig reklame. Hos oss får du derfor alt på ett sted. Vi har lang erfaring i bransjen, dyktige designere og hyggelige priser, og kan hjelpe deg med alt fra trykksaker og digital design til markedsføring av de ferdige produktene.

GRÜNDERPAKKE

Akkurat startet egen virksomhet? Eller kanskje du går med planer om å gjøre det? Det er viktig å tenke på en visuell identitet og profileringsmateriell uansett hvor stor du er. Popcorn Studio kan tilby deg en Gründerpakke som inneholder alt du trenger i startfasen for å markedsføre din bedrift – til riktig pris! Høres det fornuftig ut? Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale og ta en sjanse til å få en optimal start på markedsføringen!

Få ekstra oppmerksomhet med din trykksak! Nå kan du få eksklusive trykksaker med spennende effekter til en fornuftig pris!

Vi er på sosiale medier! LIK og DEL vår Facebook-side, og få 30 % rabatt på vårt første felles prosjekt!

Kontakt:
Anna Maka
Designer
Epost: anna@popcorndesign.no
Tlf: +47 93 60 86 27

popcorn logo fb