Grønt eventMarianne Hartvåg

GRØNT

Stadig flere ønsker miljøvennlige alternativer, både bedrifter og privatpersoner. Vi har blitt mer bevisst på at forbruket vårt etterlater store fotavtrykk i miljøet, og søker derfor løsninger for å begrense utslippet.

Arrangementer er kanskje ikke sett på som et tradisjonelt forurensende anliggende, men det ligger et stort forbedringspotensiale i denne bransjen. Valgene vi tar innen blant annet mat, destinasjon og avfallshåndtering er med på å forme fremtiden – så la oss velge bærekraftig!

Dette betyr ikke at vi dekker bordene med striesekker og serverer nyopptrukne gulrøtter med skallet på rett fra jorda – med mindre det er dette du ønsker. Våre events er stilsikre, velsmakende og gjennomførte. Forskjellen er bare at vi har kunnskap om miljøavtrykket i alle ledd, og tar hele veien best mulig valg for å spare miljøet.

Gjennom gode, grønne løsninger skaper vi fantastiske arrangementer – med god samvittighet.

EVENT

Events, arrangementer, fester – kall det hva du vil. Vi ordner det meste!

Bedriften din skal kanskje holde kick-off for et nytt produkt, arrangere en hyggelig kveld for sine viktigste kunder – eller en samling for sine enda viktigere ansatte?  Vi kan ta oss av alt fra lanseringsfest til julebord. Det samme gjelder faglige samlinger som kurs, møter og seminarer.

Kanskje ditt firma skal presenteres på et større arrangement der miljø og klima er tema? Vi kan sørge for at din bedrift profileres i tråd med temaet!

Vi håndterer også private arrangementer. Alt fra bryllup og jubileumsfester til utdrikningslag og venners venners fest. Har du vurdert å ta familiebursdagen ut av stua og invitere til en dag med aktiviteter, opplevelser og kanskje en god piknik?

Grønt Event har mange morsomme og kreative idéer for deg og ditt behov. Alle arrangementer kan selvfølgelig skreddersys, slik at det blir akkurat slik du ønsker.

Gjennom å velge en eventplanlegger sparer du både tid, penger og stress. Vi har lang erfaring og godt kontaktnettverk som sikrer de beste avtalene for deg.
Slik kan du få lov til å være gjest i eget selskap.

KONTAKT
Marianne Hartvåg
E-post: marianne@grontevent.no
Tlf. +47 41 74 16 21

Finn oss på Facebook og Instagram:
@grontevent