Flat Preloader Icon

 

Vekstprogrammet gir deg kompetanse som er nødvendig for å skalere. I tillegg får du individuell veiledning av bedriftsrådgivere som vil bidra inn i vekstfasen til din virksomhet.

Om du er i prosess med å hente inn investor-kapital, kan vi bistå med due-dilligence prosessen og introdusere deg til våre investorer gjennom Vestfold Investornettverk.

Vi tilbyr modulbasert-kompetanse og workshops innenfor følgende temaer:
-Bærekrafts modul
-Forretningsmodell
-Vekst, internasjonalisering
-Markedsutvikling, markedsføring og salg
-Målsettinger og nøkkeltall som skaper vekst
-Bygg team for skalering
-FOU- tilskudd, søknader
-Kapitaldag
-Pitchetrening
-Investordekk
-Demo day for investorer

Vekstprogrammet vil hjelpe deg med å utvikle en solid vekststrategi, optimalisere driftsprosesser, styrke ledelsesteamet, tiltrekke deg investorer og skaffe finansiering for vekst.

Vekstprogrammet legger vekt på å tilpasse ressursene og støtten til de spesifikke behovene til hver deltaker, slik at de kan nå sitt fulle potensiale.

Vekstprogrammet er for gründerbedrifter i Vestfold som har vekstambisjoner og hvor de overnevnte modulbaserte-temaene er av verdi for fasen dere er i med deres bedrift.

Du må sende inn en søknad for å kunne delta, Vekstprogrammet har kun 14 tilgjengelige plasser. Det vil bli gjort en vurdering av de søknadene vi har mottatt etter søknadsfristen som er 25.september 2023.

Programmet starter 2.oktober og varer frem til 5.desember 2023, med to samlinger i uken. Det er både fysiske og digitale samlinger. For mer detaljert informasjon og for å søke om plass, trykker du HER!

Det er en egenandel på kr. 2000,- for å være deltager i programmet.