Vi er igang med en folkefinansieringskampanje

Hjelp oss å skape en bedre hverdag for gründere!

For å lykkes som gründer trenger man av og til ekstra arbeidsro. Det kan vi gi dem ved å investere i lydtette telefon- og små møteromsbokser.

Hvorfor trenger vi stillebokser?

Der kan de snakke helt uforstyrret med samarbeidspartnerne sine, og ta de «kalde», oppsøkende, selgende og ofte vanskelige telefonsamtalene med potensielle kunder. Eller de konfidensielle samtalene, uten å føle at andre hører på. Selv om vi har et kreativt skapermiljø, er det godt å kunne trekke seg litt unna innimellom.

Du kan bidra!

Dette er en viktig faktor for at gründerne våre skal lykkes, og vi håper du kan tenke deg å bidra. Ved å overføre en slant, er du med på å skape spennende bedrifter og nye arbeidsplasser i Sandefjord!

Hvordan bidrar man?

Vil du være med på spleiselaget? Som takk for bidraget får du en t-skjorte med inspirerende tekst i retur, hvor det også står at du er stolt sponsor av Gründeriet i Sandefjord. En ekstra bonus er at du får gratis kaffe når du er på besøk – hvis du har på på t-skjorta.

Vil du bidra med en 1000 lapp eller mer, så får du navnet til fitt firma (eller deg som privatperson) i gullramma som skal henge i stilleboksen.
Dette vil gi deg god profilering til næringslivet og gründermiljø i Sandefjord.

PS: Du er selvfølgelig hjertelig velkommen innom Gründeriet for å teste ut stilleboksene våre, når de er på plass, om du er i byen.

For inspirerende film og for mer informasjon om hvordan du kan bidra, følg denne linken:

https://bidra.no/prosjekt/hjelp-oss-%C3%A5-skape-en-bedre-hverdag-for-gr%C3%BCndere/cbdd8dc4-313b-40e1-96d3-614371de0eb8

Vi gir deg gratis faglig påfyll. Vil du få tilsendt informasjon om våre arrangementer og webinarer, registrer deg her.