ChatGPT og kunstig intelligens: et introduksjonskurs!

Velkommen til webinar om Kunstig Intelligens (KI) – nøkkelen til en smartere fremtid! Dette vil være et praktisk og kreativt kurs som viser deg essensen i hvordan du kan bruke kunstig intelligens som hjelpemiddel både privat og på jobb. Kunstig intelligens kan anvendes for å effektivisere ditt arbeid og bistå med å gi deg lærdom på en rask og effektiv måte.

I dagens samfunn er kunnskap om KI essensiell for å holde tritt med utviklingen og være relevant. Uansett om du er interessert i helse, utdanning, underholdning eller forretning, vil dette kurset gi deg innsikt og ferdigheter som vil sette deg i forkant.

Uansett om du ønsker å skrive artikler, utforme rapporter, skape kunst, løse problemer eller utforske nye måter å bruke KI på, vil dette kurset gi deg de grunnleggende verktøyene og kunnskapen du trenger. På dette kurset vil hovedfokus være på verktøyene ChatGPT og Microsoft Bing.

Meld deg på kurset i dag, og bli en del av fremtidens innovasjon!

På dette introduksjonskurset vil vi gå gjennom følgende punkter:

  • En forklaring av hva kunstig intelligens og ChatGPT er, hvordan det fungerer og hva det kan brukes til.
  • En introduksjon til kunstig intelligens og hvordan kunstig intelligens kan hjelpe deg i innholdsarbeidet.
  • En demonstrasjon av hvordan du kan bruke ChatGPT til å skape tekst for ulike formål.
  • En demonstrasjon av hvordan ChatGPT kan hjelpe deg med problemløsning.
  • En demonstrasjon av hvordan ChatGPT kan lage bilder.
  • En demonstrasjon av hvordan ChatGPT kan analysere tekst og bilder.

Dette kurset er ment for alle som er interessert i å lære mer om ChatGPT og kunstig intelligens, uansett bakgrunn eller erfaring. Du trenger ikke å ha noen forkunnskaper om programmering eller matematikk for å følge kurset. Du trenger bare en datamaskin med internett-tilgang, og en nysgjerrig og kreativ innstilling.

Dette vil være et praktisk kurs hvor instruktøren deler sin PC-skjerm. Instruktøren vil vise hvordan man jobber direkte i ChatGPT og i Microsoft Bing Chat med kunstig intelligens.

Stikkord: , ,

Dato

06/05/2024

Tid

09:00 - 12:00
Kategori

Arrangør

Start i Vestfold