Vestfold Vekstprogram

Delta i et unikt og intensivt program designet for bedrifter i vekstfasen. Vestfold Vekstprogram gir deg de kritiske verktøyene og innsikten du trenger for å utvikle en sterkere og mer lønnsom forretningsmodell, og sette en ny standard for veksten og utviklingen av din virksomhet.

VEKSTprogrammet fra Start i Vestfold er et utviklingsprogram for bedrifter med en forståelig forretningsmodell og vekst ambisjoner.


VEKSTprogrammet tilbyr verktøy, kunnskap og støtte for å drive virksomheten til neste nivå. Programmet gir dere den kompetansen som er nødvendig for å skalere, inkludert individuell veiledning av bedriftsrådgivere som vil bidra aktivt i vekstfasen til din virksomhet.

Er du i prosessen med å hente inn investorkapital? Vi kan assistere med due diligence-prosessen og introdusere deg til potensielle investorer gjennom Vestfold Investornettverk.

Vi gir deg kunnskapen du trenger for å skape vekst i din bedrift

Gjennom våre modulbaserte kurs og workshops, får du en omfattende forståelse av elementene som er nødvendige for bærekraftig forretningsvekst. Fra innovativ markedsføring til effektiv teambygging og ressursallokering – alt er designet for å styrke din bedrift.


 

Modulene vi skal gjennom i Vestfold Vekstprogram

Programmet:

  • Programmet varer i 3 måneder med oppstart 3. oktober 2024
  • 4 samlinger i Vestfold, 4 webinarer
  • 5 rådgivningstimer med kvalifisert rådgiver som du kan drøfte bærekraftige strategisk veivalg med
  • Innføring i enkel og nyttige verktøy for å identifisere muligheter og behov i din bedrift
  • Bygge relevant nettverk
 
SolidRock AS, vår underleverandør, står ansvarlig for gjennomføringen av programmet.
 
vekstprogram grunderiet sandefjord vestfold

Individuell oppfølging

Du får muligheten til individuell veiledning fra våre erfarne bedriftsrådgivere. Disse sesjonene er tilpasset for å adressere de unike utfordringene og mulighetene din bedrift står overfor.

 

Hvem passer programmet for?

Dette programmet er spesielt nyttig for gründerbedrifter i Vestfold som allerede har etablert en forretningsmodell, men som søker å skalere virksomheten og oppnå høyere markedsandeler.

 

Praktisk informasjon

Søknadsfrist er 15. september 2024, med programstart 3. oktober. Programmet varer i 6 uker med en kombinasjon av 4 fysiske og 4 digitale samlinger. 

 

PROGRAMMET HAR EN EGENANDEL PÅ kr. 5000,- inkl. mva

Løpende opptak frem til 15. september