Hva er Gründeriet?

Gründeriet er samlingspunktet for Sandefjords modige gründere. Her finner du et bredt utvalg av støtteprogrammer og veiledning; nøye skreddersydd for å gi deg kunnskapen som trengs for å lykkes som gründer.

Gründeriet hjelper deg å lykkes som gründer

Gründeriet tilbyr et unikt gründermiljø med en verdifull innholdspakke som øker sjansene for at du skal lykkes som gründer. Vår innholdspakke gir gründere tilgang til både forretningsstøtte og kompetanse. Vi tilbyr et verdifullt ressursnettverk som støtter gründere i forretningsutvikling og gir faglig rådgivning, inkludert mentorordninger og støtteprogrammer som inkubator- og vekstprogrammer. Hvert år arrangerer vi rundt 100 møteplasser, som inkluderer kurs, workshopper og arenaer for erfaringsdeling. Vi har også et unikt nettverk med omtrent 100 gründerselskaper og våre gründere får delta på utvalgte arrangementer i regi av Sandefjord Næringsforening.

Gründeriet er en viktig brobygger mellom gründere og økosystemet rundt entreprenørskap, utdanningsinstitusjoner, Sandefjord kommune og etablert næringsliv. Vi tilbyr medlemskap basert på gründernes individuelle behov og fase, uavhengig av om de ønsker å benytte seg av vårt moderne kontorfellesskap eller ikke. Våre gründerbedrifter har oppnådd en suksessrate på 86%, noe som bekrefter deres evne til å lykkes samt konkurransefortrinnet gründere får ved å tilknytte seg vårt aktive gründermiljø.

Topp 10 grunner til å bli en del av Gründeriet

Topp 10 grunner til å bli en del av Gründeriet

Hvorfor bli en del av Gründeriet