Hva er Gründeriet?

Gründeriet er et kontorfellesskap for gründere i Sandefjord sentrum. Vi tilfører gründere et samfunn hvor bedrifter fra ulike bransjer og i ulike faser møtes og lærer av hverandre. Vi tilbyr også plasser for næringsdrivende som ønsker å være tett på det spennende gründermiljøet i Sandefjord.

Vi har et sterkt faglig miljø, en rådgivende mentorordning, godt samhold og hyppige erfaringsutvekslinger. Våre gründere hjelper hverandre med å lykkes, sparrer med hverandre over en kaffekopp eller på våre faste møter annenhver uke. Vi har 1:1-oppfølging med gründerne som er hos oss, og vi holder en rekke nyttige arrangementer og workshops. På den måten hjelper våre medlemmer gründerne med å øke kunnskapsnivået innenfor ulike fagfelt. Vi tilbyr også arrangementer for hele næringslivet i Sandefjord, så følg godt med i arrangementskalenderen vår.

Gründeriet er etablert av Sandefjord Næringsforening i samarbeid med Sandefjord kommune og med hjelp fra en rekke små og store lokale bedrifter.

 

Topp 10 tilbakemeldinger fra gründerne våre om fordelene ved å bli en del av Gründeriet:

  1. På Gründeriet får du en mer strukturert hverdag. Det er motiverende å komme seg bort fra hjemmekontoret og «kjøkkenbordet» og skape gode arbeidsrutiner i hverdagen, og ikke bli distrahert på hjemmebane.
  2. Mange syntes de blir mer effektive når de får sitt eget arbeidssted og kontorpult på Gründeriet.
  3. Gründerens bedrift blir mye mer profesjonalisert, og det er en stor fordel å ha firmaadressen på et gründerhus.
  4. Tilgang til Sandefjord Næringsforening sine nettverk og mange nyttige rådgivere.
  5. Mange liker å være en del av et spennende skapermiljø med likesinnede.
  6. Den unike kulturen på Gründeriet er givende; våre gründere ønsker oppriktig å gjøre hverandre gode og dermed hjelper hverandre med å lykkes.
  7. Tilgang til møterom fra egen møteromsapp og enkelheten med digitale nøkkelløsninger gjør at du kan komme og gå akkurat som du vil.
  8. Faglig påfyll fra spennende arrangementer vi arrangerer på huset.
  9. Strukturert oppfølgingsplan mot gründerne hvor tiltak settes for å nå bedriftens ønskede tilstand.
  10. Sist, men ikke minst: det sosiale aspektet er viktig for alle som er hos oss. Det å føle at man blir en del av et arbeidsmiljø og får «kolleger» som man kan ta en kaffe med, spise lunsjen med og bli med på våre egne sommerfester og julebord, verdsettes høyt.

 

 

Vi gir deg gratis faglig påfyll. Vil du få tilsendt informasjon om våre arrangementer og webinarer, registrer deg her.