Flat Preloader Icon

Hva er Gründeriet?

Gründeriet er et kontorfellesskap for gründere i Sandefjord sentrum. Vi tilfører gründere et samfunn hvor bedrifter fra ulike bransjer og i ulike faser møtes og lærer av hverandre. Vi tilbyr også plasser for næringsdrivende som ønsker å være tett på det spennende gründermiljøet i Sandefjord.

Vi har et sterkt faglig miljø, en rådgivende mentorordning, godt samhold og hyppige erfaringsutvekslinger. Våre gründere hjelper hverandre med å lykkes, sparrer med hverandre over en kaffekopp eller på våre faste møter annenhver uke. Vi har 1:1-oppfølging med gründerne som er hos oss, og vi holder en rekke nyttige arrangementer og workshops. På den måten hjelper våre medlemmer gründerne med å øke kunnskapsnivået innenfor ulike fagfelt. Vi tilbyr også arrangementer for hele næringslivet i Sandefjord, så følg godt med i arrangementskalenderen vår.

Gründeriet er etablert av Sandefjord Næringsforening i samarbeid med Sandefjord kommune og med hjelp fra en rekke små og store lokale bedrifter.

Topp 10 grunner til å bli en del av Gründeriet

  • En mer strukturert og effektiv hverdag
  • Bedriften framstår mer profesjonell med kontor og firmaadresse
  • Tilgang på møterom og annet utstyr
  • Gründeriet har en unik kultur hvor alle vil hverandre vel
  • Motiverende å være en del av et miljø med likesinnede
  • Tilgang på virkemiddelapparatet og gode rådgivere
  • Tilgang på nettverk gjennom Sandefjord Næringsforening
  • Et stort tilbud av kurs og arrangementer for faglig påfyll
  • Strukturert oppfølgingsplan med tiltak for å nå bedriftens ambisjoner
  • Være del av et miljø med kollegaer og sosiale arrangementer

Tilbakemelding fra

Våre gründere

Gründeriet er langt mer enn et kontor og møterom. Her er det en fantastisk energi og masse kunnskap som deles på tvers av bedrifter og ledelse. Gründeriet er også flinke til sette opp interessante og lærerike kurs og seminarer og pusher deg i riktig retning. Anbefaler deg uansett å ta turen ned for en prat om du er nysgjerrig på om det kan være noe for deg.

Patrick Dorp

Parkmiljø

På Gründeriet har vi et forum man kan diskutere utfordringer og få svar på dem. Det er en stor styrke av å sta sammen med andre, som gründer. Det er også lettere å holde arbeidsdagen strukturert og effektiv med så mange kollegaer rundt seg.

Bent Sondre Nielsen

Spot On

Det hadde vært veldig tidkrevende å skulle google seg til alle svarene rundt det å starte opp egen bedrift. Ved å være tilknyttet et nettverk som Gründeriet, får jeg ikke bare svar på det jeg lurer på, men også det jeg ikke visste at jeg lurte på.

Gudrun Westrum

Det lille markedsbyrået
Se fler