Personvern

Gründeriet er et prosjekt under Sandefjord Næringsforening som jobber til beste for næringslivet i regionen.

For å kunne kommunisere med våre medlemmer har vi medlemslister og mail hvor personopplysninger som e-post og mobilnummer er lagret.

Innholdsfortegnelse

 

 1.  Formålet med å samle inn personopplysninger
 2.  Hvordan bruker Gründeriet dine opplysninger
 3.  Hvem deler Gründeriets opplysninger med (utlevering)
 4.  Hvem behandler dine opplysninger (databehandlere)
 5.  Sikkerhet
 6. Sosiale medier
 7.  Endringer
 8. Dine rettigheter

 

 1. Formålet med å samle inn personopplysninger

Formålet med at Gründeriet samler inn personopplysninger som e-post og mobilnummer er for å kunne sende medlemmene av Gründeriet invitasjon til arrangementer, annen relevant informasjon, samt nyhetsbrev.

Behandlingen av opplysningene om deg bygger på samtykket du har gitt og blir behandlet i henhold til personopplysningsloven, EUs forordning for personvern, bokføringsloven og eventuelle andre relevante lover.

Etter personopplysningsloven har Gründeriet rollen som behandlingsansvarlig. Utleveres opplysninger om deg til Gründeriet sine tjenesteleverandører, vil tjenesteleverandøren være databehandler for disse opplysningene.

 1. Hvilke opplysninger samles inn?

Gründeriet behandler personopplysningene du har oppgitt, som navn, e-post og telefonnummer. For å trygge at Gründeriet har korrekte opplysninger om deg kan disse opplysningene sammenholdes med eksterne databaser som for eksempel adresseregistre som er lagret på

passordbelagte områder. Nettsiden vår lagrer informasjonskapsler (cookies).

 1. Hvordan bruker Gründeriet dine opplysninger?

Gründeriet bruker opplysningene for å sende deg invitasjoner, nyhetsbrev og kommunikasjon i tråd med de samtykker du har gitt. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt, og vi vil da slette de opplysninger som ble lagret i tilknytning til det aktuelle samtykket.

Dersom du melder deg ut, slettes alle opplysninger om deg utover de opplysninger som bokføringsloven krever lagret.

 1. Hvem deler Gründeriet opplysninger med (utlevering)?

Informasjon om medlemmene i Gründeriet ligger åpent i vår medlemsoversikt på hjemmesidene og på Gründertorget.

Personopplysninger kan deles med Gründeriet sine tjenesteleverandører. Lagring av medlemslister på sharepoint /office 365 (via leverandør iteam). Etter personopplysningsloven kalles slik deling for utlevering. Da er Gründeriet sin tjenesteleverandør behandlingsansvarlig, og

kan behandle opplysningene dine ut fra samtykkene du har gitt.

 1. Hvem behandler dine opplysninger (databehandlere)?

Flere selskaper bidrar i å behandle medlemsopplysninger. Etter personopplysningsloven er slike selskaper databehandlere og behandler opplysninger etter instruksjoner gitt av administrasjonen i Gründeriet i henhold til databehandleravtaler med Gründeriet.

Følgende selskap er sentrale når dine opplysninger behandles:

iteam for lagring av medlemssøknader, samtykke, analyse, e-postutsending av invitasjoner/nyhetsbrev, drift av nettsider og underliggende datasystemer mm.
Sparebank 1 Regnskapshuset for fakturering
Så iteam – office 365 og sharepoint (lagring av medlemslister)
Mailchimp for nyhetsbrev.

 1. Sikkerhet

Nettstedet benytter SSL-sertifikat (for HTTPS). Dette sertifikatet har A-rating, og sikrer blant annet kommunikasjonen mellom nettstedet og besøkende slik at ingen skal kunne lese eller endre på informasjon som utveksles. I tillegg sikrer dette identitet til nettstedet. Servere                    driftes hos driftspartner der det gjøres nødvendige oppdateringer og sikkerhetstiltak.

 1. Sosiale medier

Gründeriet sine hjemmesider inneholder funksjoner for sosiale medier, inkludert liker-knapp for Facebook. Slike funksjoner kan registrere IP-adressen din og hvilken side du åpner på nettstedet vårt, og de kan lagre informasjonskapsler for at funksjonene skal fungere som

tiltenkt. Funksjoner for sosiale medier driftes enten av en tredjepart eller direkte på nettstedet vårt. Din bruk av slike funksjoner er underlagt personvernerklæringen til selskapet som leverer dem.

 1. Endringer

Gründeriet kan endre samtykkevilkår og personvernerklæring for å følge nye rettslige krav, og på grunn av endringer i vår egen praksis for innsamling og behandling av personopplysninger. Ved endringer som krever samtykke vil du få beskjed om dette via epostadressen du har

registrert hos oss.

 1. Dine rettigheter

Lagrede opplysninger kan du få ved å ta kontakt med administrasjonen i SNF.

Er du uenig i hvordan vi behandler dine personopplysninger, eller har spørsmål til behandlingen, kan du sende e-post til post@grunderiet.no og merke den med «Personopplysninger».