Vestfold Inkubatorprogram

Skap en kommersiell forretningsmodell

Vestfold Inkubatorprogram et 6 ukers intensivt entreprenørskapsprogram designet for å ta din bedrift til neste nivå og styrke din forretningsmodell!

Er du nysgjerrig på hvordan moderne entreprenørskapsmetoder kan forsterke din visjon, kjernekompetanse og konkurransefortrinn, hjelpe deg med å forstå markedet bedre og utvikle kundeforhold?

Vårt inkubatorprogram er skreddersydd for å realisere akkurat disse målene!

Kunnskap gir konkurransefortinn

Entreprenørskap handler om å utnytte muligheter til å skape varer og tjenester. Lær mer om hvordan effektuering, forretningsmodellering og design thinking baserte metoder kan bidra til at du får utviklet din markedskommunikasjon, din salgsmodell og prisstrategi.

Entreprenører er en viktig kilde til innovasjon og til å skape fremtidig bærekraftig økonomisk vekst i samfunnet. For å bidra til at flere bedrifter lykkes, tilfører vi dem kunnskapen som trengs innenfor entreprenørskapsfaget. Gjennom Vestfold inkubatorprogram skal vi bidra til å skape solide, kommersielle og skalerbare forretningsmodeller.

I løpet av programmet utarbeider du din egen forretningsplan og blir introdusert for:

  • en praktisk og steg-for-steg basert metode for å utvikle ditt firma
  • en digital arbeidsplattform der du kan arbeide med din forretningsmodell og forretningsplan
  • en rådgiver/mentor som hjelper deg å utvikle planen og bedriften din.

Bli kjent med de ulike modulene i inkubatorprogrammet

Inkubatorprogrammet fører deg gjennom 12 nøye utformede moduler, designet som en steg-for-steg metode for å utvikle bedriften din. Hver modul sikrer at du bygger en solid grunnmur for din bedrift. Bli kjent med modulene her:

 

Individuell oppfølging

Programmets rådgivere vil håndtere individuell oppfølging underveis i perioden på 6 uker hvor programmet gjennomføres. Det er svært verdifullt for entreprenørene med slik oppfølging knyttet til blant annet forretningsidé.

Hvem passer programmet for?

Programmet passer for deg som har en bedrift (eller en idé) du vil videreutvikle.

I løpet av programmet utvikler du din egen entreprenørskaps- og forretningsutviklingskompetanse og du får råd og veiledning.

Vår inkubator er lagt opp sånn at du kan arbeide fra hjemmekontor på åtte av samlingene og likevel få samhandle med andre i samme situasjon. De fysiske samlingene foregår på gründerhusene rundt i Vestfold.

Praktisk informasjon

Vårt inkubatorprogram er skapt av forskere ved NTNU og baserer seg på S-E-A-M-entreprenørskapsmetoden for å sikre et solid faglig fundament. Programmet gjennomføres av Entreprenerdy, som garanterer høy faglig kvalitet,

Deltakende gründere vil motta en bok om «Entreprenørskap» av Yngve Dahle, tilgang til Entreprenerdys verktøy for å utvikle robuste forretningsmodeller, samt videokurs, forelesninger og personlige rådgivningssamtaler.

Inkubatorprogrammet strekker seg over 6 uker og inneholder 12 sesjoner, både fysiske og digitale, for opptil 14 bedrifter per program. Deltakerne får også individuell oppfølging gjennom hele programperioden.

Dette tilbudet er gratis for alle gründere i Vestfold. Du må delta på minimum 80% av kurset; hvis ikke vil du motta et gebyr på 1000 kr.

Vestfold Inkubatorprogram er et samarbeid mellom gründerhusene i regionen (Gründeriet Sandefjord, Colab Larvik, Gründerhuset Hi5 Tønsberg, Kobben Horten), Gründernettverket og Start i Vestfold.

Programmene for 2024 starter opp de 2. april og 24. september, og vil kjøre hver tirsdag og torsdag i 6 uker på dagtid.

Send inn søknad til inkubatorprogram HER!

Dato

09/05/2024
Utløpt!

Tid

08:00 - 18:00