I ekte gründerånd gir vi aldri opp! Gründeriet tar sjansen igjen med farkosten Gründerskuddet versjon 2.0

Vi i Gründeriet er stolte over å presentere Grunderskuddet 2.0 – vårt flaggskip for deltakelse i “Ta sjansen” i Sandefjord. Med vårt nye båtnavn og slagord, “Grunderiet tar sjansen igjen med farkosten Gründerskuddet 2.0.”

Gründeriet hyller alle de modige gründerne som tasjansen og utfordrer seg selv utenfor komfortsonen med sine gründeridéer! For å feire den modige ånden til gründerne i Gründerbyen, ønsker vi å delta i «Ta sjansen» i Sandefjord i år også.
Ettersom vår deltakelse i fjor ikke gikk som planlagt, har vi i år fått eksperthjelp av elever fra Bugården ungdomsskole til å forbedre vår farkost, Rakett 2.0. Dette viser at som gründer møter man motgang, men reiser seg igjen etter et fall.

Vi håper at mange av våre gode ambassadører (det vil si deg!) har anledning til å komme og heie Gründeriet, som representerer de modige gründerne i byen, frem til seier! For å vinne publikumsprisen trenger vi akkurat din hjelp! Ta med deg det du har hjemme som kan lage lyd, enten det er trommer eller blåsehorn «Vi er tidlig i programmet så kom fra start, vi har også med vår egen Cheerleading gruppe.

Vi har også fått sponset t-skjorter fra Jordbærsletta, PRENTA og EIANS Trafikkskole som vi ønsker at alle som kommer for å heie, skal ha på seg!

T-skjortene kan hentes på Gründeriet, rett ved inngangsdøren fra mandag 17.juni.

For de som lurer på hva «Ta sjansen» er, så er det et kjent konsept fra sommer sendingene på Holmenkollen på 1980- og 90-tallet.

Deltakerne lager sine egne farkoster av ulik art og kvalitet, setter utfor en rampe, lander i vannet, og skal så komme seg raskest mulig frem til en stolpe for å ringe i bjella.

Møt opp på brygga ved siden av PIR lørdag 22. juni kl. 13:30. Dette blir kjempemoro!

Vi gleder oss til å se deg der!

Med vennlig hilsen, Farkost-kaptein Benedicte og farkost-utskyter Lars

Dato

22/06/2024

Tid

13:30 - 18:00