Støtteprogrammer

Realiser din gründerdrøm med Gründeriet!

Med en sterk dedikasjon til å være en katalysator for fremtidens næringsliv i Sandefjord, er vi her for å gjøre din gründerdrøm til virkelighet. Vårt unike gründermiljø tilbyr tilgang til essensielle ressurser og støtte, noe som er nødvendig for å lykkes som gründer. Utforsk hvordan vi kan bistå deg i å utvikle din bedrift.

Inkubator- og vekstprogram​

Våre inkubator- og vekstprogrammer gir deg den nødvendige kunnskapen og veiledningen for å navigere gjennom de utfordrende stadiene av gründervirksomheten din. Våre erfarne rådgivere er dedikert til din suksess og vil veilede deg gjennom hvert steg av gründerreisen. Vi tilbyr deg skreddersydde muligheter for vekst gjennom våre inkubator- og vekstprogrammer. Vårt inkubatorprogram gjennomføres to ganger i året over en intensiv periode på 6 uker, mens vårt vekstprogram er tilgjengelig én gang i året.

Faglig påfyll​

Hvert år arrangerer vi over 100 dynamiske møteplasser som inkluderer kurs, workshopper og arenaer for erfaringsdeling. Vi tror på kraften av samarbeid, og gjennom vårt partnerskap med Sandefjord Næringsforening, får du også tilgang til et bredt spekter av arrangementer som beriker ditt nettverk og gir deg verdifull oppdatert kompetanse.

Individuell forretningsutvikling​

Vi deler din visjon om suksess, og gjennom å gi individuell forretningsutvikling, hjelper vi selskaper med vekstambisjoner med å realisere sitt fulle potensial.

Bransjerådgivning​

Vi har satt sammen et støttende nettverk av bransjerådgivere som kan veilede deg gjennom alle aspekter av din virksomhet.

Mentorer​

Våre gründere lærer av
“de beste i bransjen” gjennom vår mentor-ordning.

Vi gir alle våre gründere en mentor som kan følge dem tett på gjennom gründerreisen.

Samarbeidsprosjekter med akademia​

Våre partnerskap med Universitetet i Sørøst-Norge og Gokstad akademiet bringer verdifullt samarbeid til liv gjennom hele året. Fra IT-studenters hjelp med å utvikle plattformer og applikasjoner for våre gründerselskaper, til assistanse innen inbound markedsføring og utforming av sosiale medieplaner, strekker våre samarbeidsprosjekter seg bredt. Denne nære tilknytningen til akademisk ekspertise styrker vår evne til å gi merverdi til våre gründere.

Tilknytning til lokalt investormiljø​

Vi forstår utfordringene med å skaffe investorkapital. Derfor har vi etablert Vestfold Investornettverk i samarbeid med de andre gründerhusene i Vestfold. Gjennom dette nettverket gir vi deg den støtten du trenger for å være best mulig forberedt, før du møter lokale investorer på våre arrangementer.

Brobygger​

Gründeriet fungerer som en nettverksbro mellom gründere og det omfattende økosystemet for entreprenørskap i Norge. Vi knytter bånd mellom utdanningsinstitusjoner, Sandefjord kommune og etablerte næringslivsaktører for å skape et dynamisk miljø som fremmer innovasjon og vekst.