Vestfold Vekstprogram

Er en katalysator for gründere med skalerbare forretningsmodeller.

Vestfold Vekstprogram er et utviklingsprogram for bedrifter med en forståelig forretningsmodell og vekst ambisjoner. Vekstprogrammet tilbyr verktøy, kunnskap og støtte for å drive virksomheten til neste nivå. Programmet gir dere den kompetansen som er nødvendig for å skalere, inkludert individuell veiledning av bedriftsrådgivere som vil bidra aktivt i vekstfasen til din virksomhet.SolidRock AS, vår underleverandør, står ansvarlig for gjennomføringen av programmet.Er du i prosessen med å hente inn investorkapital? Vi kan assistere med due diligence-prosessen og introdusere deg til potensielle investorer gjennom Vestfold Investornettverk.Om programmet:

  • Programmet varer i 3 måneder med oppstart 3. oktober 2024
  • 4 samlinger i Vestfold, 4 webinarer
  • 5 rådgivningstimer med kvalifisert rådgiver som du kan drøfte bærekraftige strategisk veivalg med
  • Innføring i enkel og nyttige verktøy for å identifisere muligheter og behov i din bedrift
  • Bygge relevant nettverk

 

Vekstprogrammet gjennomføres høsten 2024 som en serie av modulbaserte kompetansemøter og workshops, alle designet for å gi dere inngående innsikt og praktisk erfaring innen vesentlige aspekter av bedriftsutvikling.

Planlagte samlinger:
1. Kunden og kundereisen – 3. oktober, Colab Larvik
2. Vekststrategi – 23. oktober, Gründeriet Sandefjord
3. Bygging av kultur og organisasjon – 21. november, Gründerhuset Hi5 Tønsberg
4. Kapitalisering – 5. desember, Kobben Horten

Det vil også bli gjennomført fire webinarer med temaer som merkevarebygging, bærekraftig vekst og hvordan skape orden i eget hus.

Deltakere i Vekstprogrammet får tildelt en rådgiver med 5 timer med 1:1 rådgivning inkludert. Deltakelse gir dere muligheten til å utvikle en robust vekststrategi, optimalisere operasjonelle prosesser, styrke ledelsesteamet, tiltrekke potensielle investorer og sikre finansiering for vekst.

Tilpasset tilnærming:
Vi tilbyr en skreddersydd tilnærming med ressurser og støtte tilpasset de spesifikke behovene i din virksomhet, for å maksimere ditt potensial og suksess.

Hvem er programmet for:
Vekstprogrammet er ideelt for gründerbedrifter eller SMB’er med ambisjoner om vekst, og hvor de tilbudte modulbaserte temaene er relevante for deres nåværende fase.

Søknadsinformasjon:
Programmet har kun 10 tilgjengelige plasser og en egenandel på 5000 kr. Løpende oppptak frem til programmet er fulltegnet.

Hvem er tilbudet for?

  • Tilbudet er for etablerte bedrifter i Vestfold. Programmet har plass til 10 bedrifter.
  • Det er krav om at bedriften må ha en forståelig forretningsmodell, klare vekstambisjoner og ha vilje til investere egen tid og ressurser i arbeidet.
  • Bedriften bør være minimum 2 år gammel og ha minimum to ansatte.
  • Deltakeravgift kr. 5000 per bedrift faktureres ved oppstart. Flere ansatte i virksomheten kan delta.

Vekstprogrammet gjennomføres høsten 2024 som en serie av samlinger og webinarer, alle designet for å gi dere inngående innsikt og praktisk erfaring innen vesentlige aspekter av bedriftsutvikling.

 

Dette er et samarbeid med virkemiddelapparatet i Vestfold, du kan lese mer om våre samarbeidspartnere ved å klikke på navnene: Gründeriet – Gründerhuset Hi5 – Kobben – Colab – Gründernettverket 

 

Søk HER (Løpende opptak til 15. september 2024)

VEKSTPROGRAMMET STARTER OPP 3. oktober 2024.

Stikkord:

Dato

03/10/2024

Tid

09:00 - 12:00

Mer info

Les mer
Kategori
Les mer