Vestfold Inkubatorprogram!

Vårt intensivkurs i entreprenørskap gir deg verktøyene du trenger for å forme en solid og kommersiell forretningsmodell.

Møt likesinnede gründere og lær av erfarne rådgivere i et engasjerende og støttende miljø. Kurset vil gi deg innsikt i en rekke relevante temaer og introdusere deg til viktige prinsipper innenfor entreprenørskap.

Entrepreneurdy er leverandør av den digitale plattformen som brukes under kurset, dette programmet vil gi deg som gründer en større mulighet for å lykkes og ta de riktige valgene på veien til å starte din egen bedrift.

Vil du vite mer om hvordan moderne entreprenørskapsmetoder kan bidra til å utvikle din visjon, din kjernekompetanse og dine konkurransefortrinn -samt kartlegge markedet og utvikle kundene dine?

Da er vårt inkubatorprogram noe for deg!

Litt praktisk info:

  • Kurset består av både fysiske og digitale samlinger
  • Varighet 6 uker (2 samlinger i uka), med oppstart 24.september
  • Det vil også være 1:1 oppfølging inntil 3 ganger a’ 30 minutter under programmet. 
  • Du får oppfølging fra det gründermiljø du har tilknytning til. Dersom du ikke er i et gründermiljø vil du få oppfølging av en START veileder i din kommune.
  • Det er gratis (du må delta på 80%, hvis ikke blir du fakturert gebyr på 1000 kr)

SØKNADSFRIST TIRSDAG 10. SEPTEMBER! 

Søknaden er bindende. 
Du vil få beskjed om du har fått plass i uke 37 (hold av dagene som ligger på søknadsiden)

Dette er et samarbeid med virkemiddelapparatet i Vestfold, du kan lese mer om våre samarbeidspartnere ved å klikke på navnene: Gründeriet – Gründerhuset Hi5 – Kobben – Colab – Gründernettverket 

 

SØK HER

Dato

24/09/2024

Tid

09:30 - 12:30

Mer info

Les mer
Kategori
Les mer