Bekk og Bruse Kommunikasjon

Bistår bedrifter og organisasjoner som ønsker en synlig og strategisk forankret profil uten å blakke seg på store byråer

Bekk og Bruse Kommunikasjon drives av Tirill Ilebekk Hansen.

Vi bistår bedrifter og organisasjoner som ønsker en synlig og strategisk forankret profil uten å blakke seg på store byråer.

Har du behov for markeds- og kommunikasjonskompetanse til et konkret prosjekt eller i en travel periode? Kanskje er ikke omfanget av kommunikasjonsfaglige oppgaver stort nok til å forsvare en stilling, eller økonomien tillater ikke de største investeringene?

Bekk og Bruse Kommunikasjon AS tilbyr både enkeltstående og løpende avtaler med bedrifter og organisasjoner innenfor alle oppgaver som kunne vært løst av en fast ansatt rådgiver.

Alt fra strategisk rådgivning og prosjektledelse til hverdagsdrift av nettsider og nyhetsbrev, internkommunikasjon, innholdsproduksjon til web og print, eller tradisjonell PR.

Tirill har lang erfaring med kommunikasjonsledelse og har særlig kompetanse innenfor forbrukerkommunikasjon, næringspolitikk og myndighetskontakt, intern kommunikasjon, rekruttering og sosiale medier.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

Tirill Ilebekk Hansen

tirill@bekkogbruse.no