Etterforsker1

Etterforsker1

Spesialister på privatetterforskning og teknologi

Vi i Etterforsker1 Gruppen AS er spesialister på privatetterforskning og teknologi. Vi kan tilby en av Norges beste etterforskningstjenester, både til privatpersoner og til næringslivet. Vi har eksperter innenfor de fleste fagfelt, fra barnefordelig og utroskap til kriminalssaker og svindel, og vi bruker et av europas beste laboratorier til DNA-testing og andre avanserte undersøkelser. Vi er representert med en eller flere etterforskere i mange norske byer.

Vi tilbyr tjenester som etterforsking, bistand i forbindelse med skilsmisse- og barnesaker, spaning, bistand i forsikringssaker, sikring av fingeravtrykk, DNA-tester for å stadfeste biologisk opphav, bakgrunnsjekk, oppsporing av verdier og personer, bedragerier, utpressing, trusler, informasjonstyveri, identifisering av svinnkilder for å forbedre fortjeneste, piratomsetning og piratkopiering.

Vi har bistått i flere medieomtalte saker, og ved jevne mellomrom legger vi en podcast hvor vi prøver å hjelpe publikum med å etterforske sine egne saker. Youtube-kanalen vår finner du på https://www.youtube.com/Etterforsker1NoAS

Etterforsker1 samarbeider med flere advokater og en av våre spesialiteter er barnevern og barnefordeling.

Vår kundekrets inkluderer alt fra privatpersoner til nasjoner.

Vårt motto er «Ingen sak for liten – Ingen sak for stor».

Thomas Mathiesen

216 08 178

kontakt@etterforsker1.no