FOCUS TOGETHER

Øker fokus på bærekraft og engasjerer til handling gjennom en samarbeidsplattform

Focus Together – en app for fremtiden
Focus Together-appen skal gjøre det enklere å ta ressursbevisste valg. Ved å bruke appen er du bare et tastetrykk unna bærekraftige produkter og tjenester, samt «grønne» aktiviteter i ditt nærmiljø. Overgangen til en grønnere livsstil krever tid og innsats, så vår app bruker gamifisering og samarbeidsfunksjoner for å kontinuerlig engasjere og inspirere brukeren.

Næringsliv, kommuner og organisasjoner

Dette er en plattform der næringsliv, kommune, organisasjoner og folket kan komme sammen og jobbe for å løse klima- og naturkrisen.

Bevissthet og kunnskap er en viktig ingrediens for å endre vaner. Om vi i tillegg gjør endringene sammen, gir det større sannsynlighet for varig endring! Hvem har ikke erfart at en trenings-date gjør at du reiser på treningen, selv om du kunne tenkt deg å bli på sofaen?

 

Vinn premier – game deg grønn med venner og familie

Ved å ta i bruk Focus Together-appen bidrar brukeren ikke bare til en mer bærekraftig verden, men kan også vinne premier.

Se premieoversikten her: https://focustogether.eco/premieoversikt

 

Investorer og samarbeidspartnere 

Focus Together-appen representerer en innovativ mulighet for investorer som søker å justere porteføljene sine med bærekraftsmål. Ressonerer vår visjon med dine investeringsprioriteringer og verdier? Brenner du for en mer bærekraftig verden der vi samhandler om å skape et godt sted å leve i dag – og for kommende generasjoner?

Kontakt oss og bli med på endringsreisen!

Anna Wenche Karlsson

98 28 94 28

aw@focustogether.eco