Hjerteløs

Foredrag om motivasjon

Hjerteløs tilbyr motivasjons-foredrag som passer for alle.

Odd Andre tar dere med på hans reise fra å bli hjertesyk, via hjertetransplantasjon og veien tilbake til livet.

Hans visjon er å veilede andre og vise at uansett hvor stor motstand vi møter er det alltid en måte å komme seg gjennom utfordringer og vanskelige situasjoner.

Alt handler om hvordan vi klarer å akseptere den situasjonen vi er i. Odd Andre tenker at det alltid er noen som har det verre enn han, så da har han det ikke så verst likevel. Denne tanken hjalp Odd Andre da han var dødssyk og ventet på at livet skulle ta slutt. Det var hans eget ansvar å benytte de mulighetene han hadde til å komme ut av det som virket umulig.

Foredragene er basert på egne erfaringer. Odd Andre forteller sin historie og knytter dette sammen med ulike metoder vi kan bruke for å komme oss gjennom vanskelige faser i livet. I tillegg velger han å bruke en god porsjon humor. Det er viktig å tillate seg å le og dyrke positive tanker selv om man står midt oppi håpløse situasjoner.

Budskapet er at vi ikke alltid kan styre ting som skjer. Men vi er selv ansvarlige for våre egne handlinger og hvordan vi velger å håndtere de utfordringer livet tilbyr oss. Odd Andre håper at hans historie vil hjelpe deg og dine, være seg familie, nære venner eller kolleger, til å se at det alltid finnes lys i enden av tunnelen. Det lyset ønsker han å hjelpe deg med å finne.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

Odd Andre Gundersen

oag@hjertelos.no