Lillebyparken

Lillebyparken

En opplevelse av Norge

Om noen år skal vi realisere en fantastisk idé.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til vårt univers av morsomme karakterer, spennende attraksjoner, gode spisesteder og uforglemmelige opplevelser.

Lillebyparken blir en helårlig opplevelsespark, som baserer seg på attraksjoner for barn, ungdom og voksne. Attraksjonene vil være knyttet til norsk kultur og historie, basert på norsk byggestil, og med kjente, norske figurer fra TV og kino.

Parken vil blant annet inneholde innendørs og utendørs badeland, med bassenger, sklier, klatrevegg og strømkanal.

Det kommer et eget messeområde med hotell, og et spennende uteareal med tivoli. Her blir det full fart i tømmerennen, fossefallet og berg-og dalbanen, og vi gleder oss til å presentere gøyale stykker på vårt eget teater.

På utescenene vil det stå kjente artister, og i spillarenaen og VR Games Zone kan du utfolde deg i topp moderne spill.

Lillebyparken vil få et Vikingland du ikke har sett maken til, og våger du deg inn på Fredd pensjonat (spøkelsehus), så bør du ikke være skvetten! Vi har selvfølgelig ikke glemt vår alles kjære Lilleby brannstasjon. Her møter du Brannsjefen, Tutta, Herman og Fru Gjertrud, og flere andre kjente karakterer.

Uansett hvilken sammenheng du møter Lillebyparken, så vil du kunne være trygg på at vi prioriterer bærekraft. Våre ansatte vil være suksessfaktor nummer 1, og når de trives, tror vi at våre gjester vil trives.

Ta gjerne kontakt for å høre mer om våre visjoner.

Kurt Allan Sand

467 71 000

kurt@lillebyparken.no